De meest geboekte groepsuitjes in Rotterdam

Wij bieden een breed scala aan groepsuitje Rotterdam aan. Door dat grote aanbod kun je het overzicht kwijtraken. Daarom delen wij graag onze meest geboekte groepsuitjes in Rotterdam met jou, zodat je kunt zien wat voor soort uitje het beste bij jouw bedrijf past. Onze personeelsuitjes zijn bij uitstek geschikt om te spelen met grote groepen. In deze top 3 zit voor ieder wat wils: een stadsspel, een pubquiz én een dinerspel. De personeelsuitjes in Rotterdam zijn ook uit te breiden met bijvoorbeeld een lunch, diner of een gezellige borrel. Onderstaand vertellen we je graag meer over deze populaire uitjes in Rotterdam!

1. Escape City 010

Het meest spannende ontsnappingsspel van Rotterdam! Net als in een escape room is je opdracht om te ontsnappen, deze keer uit de vroegere Rosse buurt van Rotterdam, Katendrecht én Kop van Zuid. De teams krijgen opdrachten om zoveel mogelijk punten te verzamelen en zo de uitweg te vinden uit deze twee Rotterdamse buurten. Samenwerking en concentratie zijn van cruciaal belang om het doel te behalen. Dat maakt dit personeelsuitje ook tot een ultiem teambuildingsuitje. Slechts één weg, steeg of brug leidt naar de uitgang waar je naarstig naar op zoek bent. Lukt het jouw team om binnen de gestelde tijd te ontsnappen? Laat je meevoeren in dit spannende stadsspel! 

2. Hou van Holland Quiz

Tijdens dit personeelsuitje in Rotterdam voert de Hollandse gezelligheid en humor de boventoon. De blokjes kaas, de leverworst en de bitterballen staan klaar en dan kan deze oer-Hollandse avond beginnen! De Hou van Holland Quiz is bekend van TV, maar wordt deze avond gepresenteerd als pubquiz. Je kennis over bijvoorbeeld de geschiedenis, typisch Hollands eten, het Koninklijk Huis, de muziek en legendarische sportprestaties van ons kleine kikkerlandje worden uitgebreid getest met spellen als ‘Schat je rijk’, ‘Raad het lied’, ‘Geen ja, geen nee, geen… euh..’ en verschillende meerkeuzevragen. Dit is zo’n avond waarbij de schaterlach veelvuldig door de ruimte schalt en waar nog lang over nagepraat zal worden!

3. La Casa de Papel Dinero

Spanning en ontspanning smelten vloeiend samen tijdens dit unieke personeelsuitje in Rotterdam. Wellicht ken je de populaire Spaanse hitserie La Casa de Papel. Het verhaal in het kort: een bende probeert in de Koninklijke Munt te infiltreren om daarna zelf bankbiljetten te drukken. De beoogde buit bedraagt 2,4 miljard euro. Het zou de grootste bankoverval ooit zijn. De teams worden aangestuurd door het criminele meesterbrein El Professor. Er moeten verschillende opdrachten worden uitgevoerd om de kluis te kraken. Tussen de spannende spelrondes door geniet je samen met je collega’s van een overheerlijk driegangendiner. Samenwerking en overleg zijn belangrijk om de overval te laten slagen! Lukt het jouw team om binnen de gestelde tijd aan de opdrachten van El Professor te voldoen?